MAMBO ITALIANO

A už sú tu! Fotky z dovolenky mám na mysli. Viem, že to kapánek trvalo ale dočkali sme sa!
Keď ono to už bolo tak dávno! Hneď by som sa tam vrátila!

Najprv zopár ´legových ´fotiek. Na ceste tam sme sa zastavili v Bratislave, kde v Auparku prebieha výstava Lega. Nie, že by som nemala mladšieho brata…ale aj mňa to lego baví =)


Ešte malé dodanie sily pred cestou v Ikea, kde sme si pochutili na úžasnom lososovi =)
Aj keď nie som veľký fanúšik zelených fazuliek, tito boli očividne naozaj chutné.

A už sme tam! Malebné mesto Caorle!
















A moja obľúbená večera!
Pár ´outfitových ´fotiek ..nie je to žiadna výhra tak ale aspoň pre predstavu…

Najlepší bar, ktorý každú chvíľu mení farbu osvetlenia.
A nakoniec moje najobľúbenejšie. Ja tie šortky naozaj ľúbim =)


A čo vy?? Ako ste si užli dovolenku? Ak sa iba chystáte, tak verte, že vám neskutočne závidím a hneď by som išla s vami!

Aj keď aj ja mám ešte nejaké tie plány. Novinkou je že asi 18. ideme do Prahy!!! Minimálne na 3 noci a ja sa neskutočne teším. Musím sa priznať, že aj keď som už bola na veľa miestach, do Prahy som zatiaľ nezavítala (hanba mi=) Teším sa na výstavu Cartier (už ste tam boli?? čo na to hovoríte??) a na všetko ostatné (nejaké tajné typy čo nesmiem vynechať, keď tam už budem??) A tajne dúfam, že zahliadnem niektorú z vás, pražských blogeriek =)

Tým moje plány ešte zďaleka nekončia…budem vám to dávkovať pekne po častiach.

Tak si teda užívajte !posledný! mesiac prázdnin a ja sa, dúfam, ešte pred Prahou ozvem.

Pápá

17 thoughts on “MAMBO ITALIANO

  1. pekné fotky rebeka, ako vždy! :))
    tu sa niekto má! Praha je asi moje najobľúbenejšie prázdninové mesto… určite nezabudni navštíviť nočnú vltavu, kde na pobreží hrávajú pouliční umelci. tam je to úplný úžas! španieli, ajajáj :))
    inak teším sa na pondelok, ako som sa dozvedela, ideme konečne do toho Popradu! :)

    Like

  2. Krásný fotky, všude ti to sluší.
    Teda to žes ještě nebyla v Praze je velká ostuda! :O Taky jsem doufala, že někoho potkám, když jsem tam minulý týden byla, ale nic…:( Velké zklamání, blogerky jsou zalezlé doma…:D
    A Cartier je perfektní! Na toho se těš! :)

    Like

  3. Ahoj máš parádny blog,velmi ti to pristane na fotkách :)brala by som robiť niečo podobne,bavilo by ma to,ale priatelovi by sa nepáčilo že by som bola vycapená na nete :) a na druhej strane by som sa trošku aj bála..ludia sú všelijakí,náhodou by si ma niekto vytipoval :D :)..som si všimla že vela fotiek máš v kabínkach :)čo Ťa nemá kto fotiť?..teším sa na dalšie príspevky :) …Dena

    Like

  4. super oblečení máš a ještě víc super je město caorle.. minulý rok jsem tam taky byla a tento rok se tam asi bohužel nedostanu:(,což me fakt mrzí,ale tady v tom městě ta itálie na mě přímo dejchala,úžasný!!!! <3

    Like

  5. dakujem dakujem dakujem…

    Dena: dakuejm aj tebe…a v podstate mas pravdu…ale ja robim len to co ma bavi…a dufam ze to dobre dopadne =) no a s tym fotenim si to uhadla…nemam rada kabinkove fotky =) ale nemozem si vyberat..no v poslednom case som objavila caro samospuste…a mzno ralou osobneho fotografa poverim maminu=) tak sa mozes tesim na nove prispevky…dufam ze ich bude coraz viac a coraz castejsie…este raz dakujem =)

    Like

  6. Je Caorle, byla jsem tam jednou na víkend, pěkné město, ale je pravda, že více mě zajímala pláž a moře :D ale noční promenáda neměla chybu… :)
    Ale ta věž, nebo jak to nazvat, v oválném tvaru byla krásně nasvícená, jak vidím máš krásné fotky stejně jako ja… :)

    Like

Napíš komentár