OLDTIMERS


Cau lasky!! Podavam hlasenie ze najblizsie ma tu uvidite az v nedelu. Chystam sa totiz na veteransku rallye. Ako ste mohli vidiet uz na fotkach v jednom strsom clanku nasa rodina ma zaujimavu zalubu a tou je zbieranie, renovovanie a nasledne ´vencenie´starych aut. Tak a teraz nas klub poriada medzinarodne stretnutie (tento rok je to uz mimochodom trinasty rocnik). Takzvana spanila jazda beskydskou krajinou..alebo oficialne Beskyd rallye. (celu trasu si mozte pozriet na nete a ak byvate niekde blizko mozte prist podporit a pokochat sa tymto muzeom na kolesach a aj sa mi prihovorte ak ma uvidite!)

Teraz sa uz len vsetci modlime a dufame ze pocasie sa konecne uvedomi a vytiahne zo zasoby aj nieco lepsie ako stale zatiahnute s dazdom.

Ale ved dobra nalada je aj tak najdolezitejsia…nejake pocasie nam dufam zabavu nepokazi (opovazilo by sa =)

Tak ja este utekam dobalit posledne potrebne veci (naozaj prudko uvazujem aj nad gumakmi) a rychlo sa umyt (mimochodom nejde nam tepla voda cize aj to je zazitok) dobre vyspat a odzajtra zacina dobrodruzstvo!

A este by som vam vsetkym chcela velmi krasne podakovat za vsetky gratulacie a aj za pocet citatelov (pre mne znamena aj to cislo 71 naozaj vela…tesim sa z vas…a vy mi davate tu energiu pisat nove a nove clanky)

DAKUJEM VAM!!

No a aby to tu nebolo len take nudne bez obrazkov pridavam na ilustraciu jednu strasiu veteransku fotku. Auto na nej sice nemame, ale mozte vidiet ze oblecenie sa snazime prisposobit dobe, v ktorej bolo vozidlo normalne pouzivane.

a prepacte nepouzivanie diakritiky…naozj mam naponahlo…tak nabuduce to bude dufam kludnejsie..mozte sa tesit na nove fotky…este sa vam musim pochvalit aj dalsimi skvelymi zlavovymi ulovkami!!

paaapaaa

11 thoughts on “OLDTIMERS

  1. ano! to sme boli niekedy na jar tam na jednej sutazi =) …podla mna je to naozaj skvely konicek pretoze clovek precestuje vela miest a niekedy aj takych kde by sa inokedy ani nedostal =) takze uhadla si to uplne spravne =)

    Like

  2. to vážne vaša rodina sa týmto zaoberá?to je aká sranda..kto by to na teba povedal?:)

    ja som videla niečo podobné v bratislave,takúto akciu a veľmi sa mi to páčilo.Atmosféra,autá,ľudia…tak držím palce

    Like

  3. dakujem..ano je to nezvycajny konicek…ale mam ho rada =) bavi ma chodit v tych krasnych dobovych satach..a obivovat ostatne auta a posadky…na fotky z tejto nasej akcie Beskyd Rallye sa mozte tesit..urcite ich pridam uz onedlho =)

    Like

Napíš komentár