HOLIDAYS


Balím, balíš, balíme!! Asi takto nejako to u nás momentálne vyzerá. Najprv sa mi zdalo že mám toho málo, no teraz mi príde že na týždeň (pardon 10 dní) mám vecí až až. Ale veď uvidíme!

Týmto vám chcem teda oficiálne oznámiť že nasledujúci týždeň ma tu nečakajte. Budem si váľať šunky na slnečnej pláži krásneho mesta Caorle v Taliansku.

Všetko sa budem snažiť dokumentovať a následne vás budem zahŕňať fotkami (no teda aspoň dúfam, že tento plán sa vydarí)


Fotky sú z utorka, keď nebolo práve najteplejšie (tak preto tá bundička). A týmto spôsobom by som vám chcela predstaviť dva, podľa mňa, skvelé zľavové úlovky.



Prvým je táto skvelá vzdušná svetlofialová pruhovaná košeľa. Takýto typ mám naozaj rada a keďže som mala iba 2 veľmi rada som rozšírila svoju zbierku a tento kúsok. Je naozaj príjemná a podľa mňa aj skvelo kombinovateľná. A za 1 euro!! To je na nej to najlepšie!!



A potom nasleduje ďalší momentálne obľúbený kúsok, ktorým je ´vybíjaná´ kabelka. ´Chanelovské´ ucho mám čoraz radšej a táto veľkosť je tak akurát aj pre moju rozmernejšiu peňaženku, čo je rozhodne veľká výhoda. A keď som zbadala cenu 1 euro bola som nadšená. Preto ju vlastním v obidvoch farbách (aj čiernu)



A nový spôsob fotenia zvaný samospúšť!! Že ma to nenapadlo skôr!! Povedala by som, že odteraz budete našu kuchynskú stenu vídať čoraz častejšie =)


Cestovateľská horúčka!

Dobré čítanie a sudoku je na pláži skvelým spoločníkom =)



Tak sa tu teda majte fajn!! Ja si to rozhodne budem užívať…a teším sa na vás o týždeň!!

Pápá…(vaša gossip girl -toto som si nemohla odpustiť)

edit: ach prepáčte…úplne som zabudla dodať, že aj košeľa aj kabelky sú z môjho obľúbeného obchodu (a teraz nekrčte nosy láskavo =) New Yorker…

20 thoughts on “HOLIDAYS

  1. ty ses takova kraska! strasne se mi libi kabelka v bile barve! odkud odkud? a mam podobnou kosili, je perfektni, ze jo? kupovala jsem ji munuly rok a pustila mi barvu a ted jsem ji opravila a mela z ni strasnou radost, tak jsem ji nosila porad a vcera mi praskl rukav ve svu!:D achjo
    tak si uzij tu dovolenou, hned bych jela!

    Like

  2. Taky už se těším k moři jak malé děcko. Předloni jsem si s sebou do Egypta brala podobné knížky – anglicky psané.)) Užij si to tam, já frčím až v srpnu (augustu).
    xoxo B.

    Like

  3. Krásne si to uži, ach Taliansko, hned by som s tebou menila. A myslím že New Yorker sa podcenuje, je tam dosť strašných pubertálnych vecí, ale správny nákupčí vie kde hľadať a nájde tam aj krásne veci :)

    Like

  4. Užij si dovolenou :) závidím moře .. Já tak akorát pracuju zatím.

    A ten váš New Yorker umí snad zázraky, nakupuješ tam takové kousky a tak levně. Já tam dycky seženu nejlevnější věc za 119,- a vůbec to nejsou tak skvělé kousky jako u tebe :)

    Like

  5. Já si balení vždycky hrozně užívám-i když spíš ze začátku-pak taky začínám zjišťovat, že toho mám příliš a musím redukovat a redukovat. a to už ěm teda vůbec nebví:P:D Přeji krásnou dovolenou!:)

    Like

  6. Podobnou košili jsem si dneska chtěla koupit v F&F za nějakých 93 Kč, nakonec jsem ji tam nechala, ale asi se pro ni vrátím, protože tobě moc sluší! V tej Itálii si to co nejvíc užij! :-)

    Like

  7. Thank you guys!!! tesim sa …preto ze sa vam paci co robim…a to ma nabija =) je to skvely pocit…no a NY je kategoria sama o sebe..clovek musi sliedit a vediet kde hladat..potom vyciha take kusky, o ktorych by sa mu ani nesnivalo!! vyskusajte!!

    Like

Napíš komentár