S S S SUMMER


Leto je TU!! Prázdniny, teplo, kamaráti… čo viac si môže človek priať?? Ja si to užívam plnými dúškami.

Prvá fotka je posledná tohotoročná školská. To, že by mi tá inštitúcia nejako chýbala sa povedať nedá.

Momentálne ma najviac baví len tak sa povaľovať s ľuďmi, ktorých mám rada a dobrým jedlom. To je zaručená kombinácia skvelej zábavy. Keď k tomu pridáme ešte osvieženie sa v bazéne je to dokonalé.

Tu máte názornú ukážku našich dní:

Jedlo, jedlo…a žeby ešte jedlo?

Absolútny veget!
Chytáme bronz!

Na sebe sa mi outfit lepšie odfotiť nepodarilo, tak aspoň takto v tráve.

Šaty sú tiež jeden zo zľavových úlovkov…čo zďaleka nie je všetko!! Veď kto by odolal takým skvelým kúskom za ešte lepšie ceny!! ostatné si nechám do ďalšieho postu (aj keď už teraz môžem s istotu povedať, že dovtedy sa počet určite navýši =)


A konečne vám môžem predstaviť svoje jelly sandals!! Je pravda, že na ulici vzbudzujú nechápavé pohľady…no práve to ma na nich baví!


A čo vy? Ako trávite tieto krásne letné dni…a ešte príjemnejšie večery?

báj d vej : ivanaewsulavikova.blogspot.com to uz vzdala alebo co sa robi?

14 thoughts on “S S S SUMMER

  1. Nebolí tě s těch botek nohy? Vypadají dost nepohodlně. Ale barva se mi líbí a pohledy lidí na ulici jsou nejlepší. Baví mě, když koukají, co mam na sobě. Mám podobné něco na tenhle způsob.))

    Like

  2. Akurat vcera ci kedy som pislaa prispevok o gumenych topanockach.. :) Tie tvoje sandalky su krasne, aj ja mam podobne.. ale nesmyka sa ti v nich noha? :) Mne pekelne .. ;)

    Like

  3. jee, ty sandalky i tasku (podobnou) jsem si malem taky koupila, ale nakonec sem si rikala, ze stejne nevim, co s nemi.. koukam zes to vyresila hezky :)

    Like

  4. dakujem slecny!!

    a musim povedat ze (na moje prekvapenie) sa mi v sandalkach (ktore su FandF z Tesca) ani nesmyka a ani ma nebolia nohy…naopak su celkom pohodlne

    Like

Napíš komentár