I JUST CAN´T STOP LOVING YOU

Podávam hlásenie! Musím sa priznať, že žijem…a že tento blog kapánek zanedbávam (No nový článok som chcela napísať už minimálne 1000 krát, lenže vždy mi do toho zhodou okolností niečo vošlo: nevedela som vybrať fotky, nenapadalo ma čo napísať, nemala som čas, bola som unavená, škola ma tiež momentálne celkom naháňa – musím prežiť tieto posledné tyždne naplnené rôznymi písomkami a testami k prasknutiu…len tá vidina vytúženého voľna, tepla (dúfam, že sa počasie konečne umúdri a tá hlúpa sopka prestane robiť takéto šoky) leta, šortiek, dovolenky a iných viac než príjemných vecí ma drží nažive =)

K tomu všetkému sa pridávajú rozličné akcie a podujatia, ktorých je v tomto období vážne veľa. No premnoženosť tohto druhu sa mi vyhovuje =)

A ešte je tu naša rodinná záľuba, ktorej fotky uvidíte čo najskôr=) Tá nám zaberá nielen víkendy.


A tak teraz pár slov k tomu, čo mám na sebe. Môj nový zamilovaný kúsok! Tieto tričko-šaty som videla vo výklade a bolo rozhodnuté. Bez nich by som odísť proste nemohla =) Pruhy, naberané rukávy a námornícky štýl sa mi veľmi pači, no k tomu všetkému ma dostal zadný diel. Ten výstrih s mašľou je proste perfektný =)

Vo verzii šaty:

A model tričko:
Lepšie sa mi to svojpomocne odfotiť bohužiaľ nedalo…ale aj tak….nevyzerá to užasne??






No a ako som trávila posledné dni??

štvrtok-piatok-sobota sa u nás konali Staromestské slávnosti, čo znamená veľa skvelej hudby – koncertov (Aya, Arzén, Katka Knechtová, Pražský výběr a veľa veľa iných…FRAGILE boli prefektní), stánky , balóny, všade veľa ľudí, no proste nielen nočný život ako má byť.

A počasie zázrakom vyšlo úplne úžasne. Konečne začalo to vysedávanie u fontán, v parkoch…



poznáte to mesto??



Bez cukrovej vaty by to nebolo ono!! V priebehu týchto dvoch dní som mala minimálne tri =) tak zase o rok …


americký úsmev číslo 5 (alá strč si prst do úst…a potom sa tvár prirodzene =)


urob fantomasa!!

Áno, moja snaha ozvať sa čo najskôr už musí byť povestná…ale nezabudla som na vás , to si nemyslite !!!

Tak ja ešte rýchlo bežím do Maxu. Nechala som si tam odložiť nové gumáčiky….foto nabudúce…mimochodom mám aj zopár ďalších skvelých úlovkov.

See U soon XOXO Vaša Reb

24 thoughts on “I JUST CAN´T STOP LOVING YOU

  1. Už jsem ti říkala, že miluju tvoje fotky a outfity? Jinak jsem se byla kouknout v New Yorkeru, jestli tam náhodou taky neni slevněná ta ,,vojenská” bundicka co si ukazovala minule a ona byla! 550,- ve slevě :D.. Och, jak já ti závidím!

    Like

  2. Ahoj.. :) Opet jsem okouzlena.. :-* Jsi kocka jak se patri.. :)
    Muzu mit jen maly dotaz? :D proc vetsina tvych fotek pochazi ze zkousecich kabinek? :D :D (predpokladam, ze to neni soucast tveho pokoje a jedna se zkouseci kabinky…:))))

    At se dari..tesims e na priste.. :-*B.

    Like

  3. Pruhované tričko nebo šaty nikdy nevyjdou z módy! K tomu úzké černé legíny a červené balerínky a je z Tebe královna francouzské elegance!!! Je to chic a moc Ti to sluší!!! Vraiment – trés bien:)

    Like

  4. Už jsem se o tebe trošku bála Reb :-P :D Ale zase válíš. Super trikošaty. A pokud máš tak nabitý program, co bys byla pořád na netu :) Gumáky závidím. Taky se k jejich koupi chystám. Rozhodla jsem se po letošních deštích a povodních u nás atd. Zkrátka jsou nezbytné! A je mi jedno komu se líbí a komu ne :D akorát, že zrovna nikde nejsou žádné, co by za něco stály :)

    Like

  5. jeej.. milujem staromestske slavnosti, skoda, ze posledne roky som to nikdy nestihla:( tiez byvam kusok od ZA.tie saty su super – very IN ;)

    Like

  6. Inak ako si si asi vsimla ze ti to uz pisali, ale aj ja som hned nabehla do New Yourkeru vyhliadnut si tu bundicku lebo vazne to si skvelo natrafila a bohuzial nic bola sice v akcii 14eur, ale to je dost vela v porovnani s tvojou kupou, no hold mala si stastie:)
    Inak saty su krasne, ja mam podobne z Hm len bez masle:)

    Like

  7. Vypadáš skvěle hlavně na těch fotkách z města (bohužel netuším, o které se jedná) a máš prostě bezvadný lak na nehty a jegins! =)

    Like

  8. Táák a preklikala som si celý blog a musím uznať, že dievča, ty vieš nakupovať! Fakt. Niektoré úžasné kúsky máš za také dobré ceny.. vau :) A celkovo sa mi páčia tvoje outfity. Vyzerá to tak, že máš o čitateľku viac :P

    Like

  9. Dakujem vam slecny =)

    A mali ste pravdu je to Zilina!!

    tak a teraz informacie ohladom outfitu : taska je F&F z Tesca, šatka z jedneho cinaku tu u nas za 99centov a lak je znacka-neznacka taktiez z cinaku za 50centov

    este raz dakujem za vsetky komentare a musim sa priznat ze vasa podpora ma mimoriadne tesi a nabija energiou na dalsie nove a nove prispevky =)

    Like

Napíš komentár