PRETTY LITTLE MILITARY SCHOOL GIRL


Žijem!! Aj keď neviem, či by nebolo lepšie povedať prežívam, pretože v tomto čase je toho na mňa až príliš…a nie stále sa mi darí. Jasné, že to otrasné počasie tomu veľmi nepridáva, ale aspoň dnes už konečne nelialo (iba tak jemne pršalo…ako opaľovacia hmla…poznáte to??? len tu chýbal taký menší detail a síce to slnko =)

No ale nebudem vám tu vešať všetky moje trampoty na nos. Je pravda že to nie je úplne ružové, no dúfam že s pomaly vychádzajúcim slnkom sa to bude už len a len meniť k lepšiemu.

Ale prejdime k oblečeniu! Veď o tom by to tu malo byť. Dnes sa vám chcem pochváliť s mojimi extra výhodnými nákupmi. Musím povedať že nerada vyhadzujem za oblečenie nejaké horibilné sumy. Naopak oveľa väčšiu radosť mi urobí, keď si kúpim niečo za zlomok ´normálnej´ceny. Vtedy mám aj zo seba taký lepší pocit. A keď si zrátam koľko som ušetrila!! (škoda že niekto nevypláca tie ušetrené peniaze…myslím, že by som bola v balíku =))










V dnešnom outfite môžete vidieť až tri kúsky, ktoré som si zadovážila v posledom čase za veeeľmi oku lahodiace až smiešne ceny =)

Takže za prvé sú to tieto legíny. Je to niečo na spôsob jeggins a majú zipsy!! Konečne mám už aj ja zipsové legíny. Veľmi som ich chcela a nemôžem si ich vynachváliť. Štýlový a mimoriadne pohodlný kúsok sa v šatníku vzdy zíde =) A ich cena bola tiež lákavá :4,95 euro

Druhým kúskom je tmavomodrý až čierny svetrík značky Benetton. Úlovok zo sekáča za 50 centov. Sedí skvele a nosí sa veľmi príjemne =)

A na záver to najlepšie! Moje nové absolútne perfektné military sáčko =) Tieto typy sa mi páčili už dávno, no dávať za ne 30 eur a viac to vôbec. Ale neuveríte ja som uchmatla toto vo výpredaji v New Yorker za 1 euro!!!! Na vysačke bola napísaná cena 2,95 čo mi prišlo úplne super, no pri pokladni som zistila že bundička stojí JEDNO EURO(pričom jej pôvodná cena bola 34,95)!!! Som to ja šťastný človek(aspoň v niečom) =)

Ach ako ja mám rada zľavy všetkých druhov! Už aby ich bolo viac…veľmi sa teším na letné výpredaje =)…keď si to tak vezmem ja už skoro ani nenakupujem inak ako v zľavách…to je celkom logické, myslím. Neznášam ten pocit, keď si niečo kúpim a za mesiac je to lacnejšie ( a niekedy sa stáva že aj o dosť veľa) A presne preto sa mu snažím vyhýbať =)





Tak čo hovoríte na môj dnešný so sakom vojenský a bez neho školácky štýl???




Mimochodom práve mi mamina doniesla úžasné šaty!! Sú svetlo ružové, mini a celé pošité flitrami. Pôvodne z HM , no ona mi ich uchmatla v sekáči za asi 3eurá. Mám z nich naozaj veľkú radosť a pri najbližšej príležitosti vám ich určite odfotím. No čo…mám skvelú mamču =)

31 thoughts on “PRETTY LITTLE MILITARY SCHOOL GIRL

  1. Já tě žeru! Jako vždy perfektní. A to mi vysvětli, co to máte za NY u vás bože?! Pořád takové dobré koupě a za takové ceny!! To jsem u nás nikdy neviděla. Max. 139,-. To sáčko je nádherné!

    Like

  2. sáčko je naprosto dokonalé, přesně takové dlouho sháním=) a já už taky nenakupuju jinak než ve slevách – a občas v jednom úžasném sekáči=D

    Like

  3. Geniální outfit! Ta mašle u krku ♥ A hlavně ty ceny! Umíš nakupovat ^^ Já si taky nerada kupuju drahé věci, i když někdy neodolám, třeba v Zaře… :D

    Like

  4. Týjo, mě to nejdřív moc nedocházelo, protože neumím počítat ceny v eurech, ale pak jsem jenom valila oči! Já v NY nejdu nejlevnější taky těch 139 Kč… Sáčko se mi hrozně líbí!

    Like

  5. Vršok sa mi páči veľmi. Skutočne výborná kombinácia. Ja by som však legíny vymenila za klasické rifle. Zvyšok na jednotku s hviezdičkou.

    Like

  6. no ja nemam slov, stale nechapem kde vsetci na tie sekace chodite..A to sako, to sa mi hned pacilo najviac, je vazne nadherne, no kazdopadne hold skvelo si nakupila, uz sa tesim na tie saty:)

    Like

  7. Čo viac si holka môže priať ako perfektné kúsky za nízke ceny! Tie tvoje sú fakt dobré, hlavne tie legíny a sako :) krása !
    Nechápem kde všetci chodíte na tie sekáče, ja ich tiež rada navštívim, ale je to komplikované, pretože v jednom sú ceny ako bežne v obchode a v tých lacnejších sú zas samé handry, takže väčšinou nič nekúpim. No čo už, neostáva mi nič iné len hľadať ďalej

    Like

Napíš komentár