A A A A A A A A A A A A A


Dúfam, že ste všetci pochopili pointu veľavravného nadpisu. Dnes bol ten deň Š, čiže Štátnica ! A ako to dopadlo? Predsa A! Môžem hrdo a skromne vyhlásiť že som PROSPELA S VYZNAMENANÍM. Tesne pred vstupom do tej osudnej miestnosti mi nebolo všetko jedno a v bruchu som cítila nejaké tie motýle, no tie našťastie po vytiahnutí témy odleteli. Myslím ,že by som mala pochváliť svoju ruku, ktorá bolo v tomto prípade tá šťastná, pretože vytiahla tému Hobbies, free time & London. To bola jedna z tých najlepších, čiže sa nesťažujem. Nechcela som si vytiahnuť education in GB a ani ľudské telo, čo sa nestalo. Jupí!



Tak tu môžte vidieť môj štátnicový outfit. Myslím si že som to celkom trafila (aj keď podaktorí prišli normálne v rifliach čo nechápem…??) Cítila som sa fajn, a to je hlavné. Všimnite si sako. Mne sa už dlho páči takáto tá koralová či lososová (volajte ju ako chcete) farba. No stále nie a nie zohnať niečo pekné, až tu zrazu som narazila na toto skvelé sačko v sekáči. Tá farba ma upútala ako prvá a po vyskúšaní bolo rozhodnuté, že musí byť jednoznačne moje. Zaujíma vás cena? 1 euro. Keby ste videli tú spokojnosť s akou som odchádzala =)









Vaša úspešná anglicky hovoriaca Freshion =)

20 thoughts on “A A A A A A A A A A A A A

  1. taky se pripojuji ke gratulacim!

    Musim moc pochvalit tenhle look , moc se mi libi je to takovy i muj styl… ty saty, pasek a sacko,a kabelka — proste vsechno uplne bozsky k sobe zapada :)

    Like

  2. Blahopreji!

    Sacko je skvele a jeste za skvelou cenu, to udela vzdycky radost.
    K teto prilezitosti bych nevolila jinak nez elegantne. Spravne jsi udelala, kazdy vi ze saty delaji cloveka a u zkousky to urcite melo svuj vyznam.

    Petra (thevoile.blogspot.com)

    Like

  3. dakujem….za pochvaly aj gratulacie…som naozaj stastna ze sa mi to tak pekne podarilo =)

    A je to aj moja favoritka, Lole. Uz len nieco pekne zaobstarat v tejto super farbe a budem spokojna =)

    Like

  4. ahoj moc sa mi apci ten salik co mas na krku mozem sa spytat je v jednom kuse(taky ze name koniec) alebo ho mas tak sikovne uviazany a este odkial ho mas:)? …a inka gratulujem si sikulka .:)..a suepr oblecena k tomu:)

    Like

  5. este raz velmi pekne dakujem

    to anonym: ano salik je v jednom kuse bez konca…taky ten circle…a mam ho uz asi rok…kupeny v absolutnom vypredaji v NY za 1euro =)

    Like

Napíš komentár