FRESH + FASHION = FRESHION


Bonjour! Teda vlastne večer, ale to je v podstate jedno. Ozývam sa až teraz po týždni(aj vy ste si všimli že v posledom čase píšem iba v piatok? ) pretože inokedy mi ten čas nejako chýba. Síce chodím každý deň na vaše blogy, to aby som niečo pridala na svoj ma ani nenapadne (teda vlastne napadne, ale to je tak všetko. Tento nápad zostáva nezrealizovaný pretože 1.buď sa mi jednoducho nechce, alebo 2. by sa mi aj chcelo no píšem samé kraviny, 3. niekto iný potrebuje súrne ísť na počítač, a tak zostáva kyberpriestor ukrátený o moje prudko inteligentné úvahy a k tomu vštkému sa pridáva bod č. 4 a to že momentálne je to v škole celkom náročné…stále samé projekty, písomky, testy a neviem čo ešte…)

Mimochodom dnes som si urobila študijné voľno pre tou štátnicou…a snažila som sa natlačiť si tých 30 tém do hlavy. Dúfam že niečo tam už je, a že to tam aj pekne vydrží do pondelka =)

A už dávno som nepísala o počasí, nezdá sa vám? S tým momentálnym som absolútne spokojná (dnes bolo okolo 25 stupňov čo mi náramne vyhovuje ) Už sa tak veľmi teším na leto, prázdniny a všetko s tým spojené =)



Hľa (tak toto slovo som ešte asi v živote nepoužila) môj včerajší obleček. Mala som chuť na niečo farebné a nakoniec to vyhrala taáto krikľavozelená taška spolu so šatkou. Vo voľnejšom tope mi bolo príjemne a pri jazde na bicykli efektne vial =) K tomu leopardie balerínky, ktoré som si veľmi obľúbila a je to !










Majte sa krásne, užívajte si slnko a chytajte bronz ! Ja si idem do hlavy tlačiť rozlohu Nového Zélandu a podobné pikošky …a v pondelok nezabudnite: DRŽTE MI PALCE!!!

Vaša fresh + fashion = FREŠN =)

19 thoughts on “FRESH + FASHION = FRESHION

  1. Miluju tvoje outfity. Vážně. Na svůj věk jsi úžasně elegantní. Zbožňuju tvoje barevné kombinace a vždy se mi všechno líbí do detailu. Ty válíš děvče. Držím palce na státnice! :-*

    Like

  2. Wooooow!!! :) Dnes jsem narazila na tvuj blog a jsem nadsena!! Uzasny styl mas a moc ti to slusi :) A tato taska a botky jsou uzasne!! Muzu se zeptat odkud? Leopardi balerynky shanim uz dva roky.. :(

    Like

  3. dakujem vam slecny strasne moc =)

    a farieb sa ja teda rozhodne nebojim…prave naopak…paci sa mi ta ich hravost

    anonym: dakujem za pochvalu a balerinky su z Gate…uzasne lacna zalezitost…odporucam =)

    este raz velke dakujem…vase komentare ma vzdy povzbudia

    Like

Napíš komentár