LITTLE MUFFIN…or it was supposed to be a cupcake??

HEY!! Dnes vám prinášam iba taký malý report toho, čo som na sebe mala myslím v utorok. Inak sa mám celkom dobre…no na nálade mi nepridáva momentálna situácia v škole, ktorá sa javí ako kapánek biedna (ale ja to opravím nebojte!! stále sa vyhováram na to, že mám ešte čas)…ale dnes som dostala 1 z CHÉMIE….to je úspech! ešte dobre napísať francúzsku chémiu v utorok a mám to v suchu (stále dúfam že to bude pekná dvoječka…)…Tak a teraz sa už konečne začnem snažiť! (nie že by som si to nehovorila už od začiatku roka =))

No ale prejdime k veci. Myslím, že tieto šaty ste už mohli niekedy dosť dávnejšie vidieť v príspevku keď som si ich práve kúpila, čo bolo ešte v zime…a teraz konečne nastal ich čas!!
A nemôžem si ich vynachváliť. Aj pri jazde na bicykli sú celkom praktické…no ale vážne niektoré sukne alebo šaty strašne lietajú a potom je možné vidieť to čo by nemalo byť vidieť…ale nebojte to sa nestáva, keď už, tak si to pekne´pridŕžam´=))) No ale je pravda že ja si na svoj krásny city bike v pohode oblečiem minisukňu a opätky (ale väčšinou nie toto všetko naraz…veď menej je niekedy viac…nie? ) Dagoberta (momentálne meno môjho dopravného prostriedku) vám predstavím už čoskoro!!

Dúfam že vás ešte nenudí moja bundička…pretože moju priazeň si ešte stále veľmi úspešne drží …Diki ti bože, že som si ju kúpila…pretože sa musím priznať že kúpu som celkom dlho zvažovala…no nedalo sa odolať (k tomu sa ešte pridružila mimoriadne lákava cena a bolo )





Pru písaní tohto článku som si musela dať pauzu pretože malý brat tu má kamaráta a ´súrne´ si potrebovali niečo pozrieť na internete…a čo som ja ako milovaná sestra neurobila? jasné že som ho pustila =) ale zatiaľ čo oni tu drtili nejakú veľmi interesantnú hru ja som si aspoň stihla nalakovať nechty (včera sa mi jeden tak blbo zlomil!! ) a momentálne sa napchávam párkami =))




Tak ja zachvíľu letím von. V meste je taká T-mobile akcia. Music city- 24-hodín hudby zadarmo tak to idem poriadne využiť. Majte sa tu krásne a ak tiež niekam vyrážate pařit poriadne si to užite!!

Dúfam že cez víkend sa vám ozvem…už sa mi hromadia fotky v zložke blog….len stále nie je čas to uverejňovať…no ja sa polepšíím!!

Mimochodom ústnu časť štátnice mám v pondelok 3. mája…a ja som si ešte vôbec nepozrela témy (ktorých je približne 15 krát dva…čiže okolo 30…juchúúú)

23 thoughts on “LITTLE MUFFIN…or it was supposed to be a cupcake??

  1. Mně ta pundička teda vůbec neomrzí. Hrozně se mi líbí. Asi protože jsem v takové barvě bundičku taky sháněla na jaro, ale nakonec jsem nenašla podle svých představ, tak mám tu černou :) Šaty ti moc sluší.

    Like

  2. merci merci merci….diky vsetkym =)

    anonym: vobec som nevedela kto to je, ale hned som vyguglila a pride mi sympaticka…nie ze by som sa na nu podobala, ale beriem to ako kompliment =)

    alex : hovorim to iste…oh my god =)

    mimi: thank you…a yes chodim tam…ale psssst prosim…nikomu to nehovor =)

    Like

  3. Ahoj Fresh, hlásím zprávy ohledně fialkového laku. Lidi na profilu mi pod článkem radili, že Essence jeden má. Inu je to pravda. Ale byl trochu tmavší než jsem chtěla a navíc od Essence pár laků mám a jejich výdrž na nehtech je pochybná. I když si nehty lakuju ráda, ocením když lak vydrží dýl než den. No a teď v týdnu se mi do ruky dostal nový Avon katalog (ještě není na netu, jinak bych ti poslala fotku) a tam jsou dva nový odstíny laku a je tam krásně fialkovej, odstín je přesněji “lavender” a já ho miluju. Už mám z téhle řady jeden růžový co vypadá jako cukrová vata. Trochu hůř se s nima lakuje, ale na druhou stranu vydrží až několik dní :) takže já už mám svůj fialkovej objednaný :)

    Like

Napíš komentár