LITTLE BIT OF COLOURS…


Áhojte! Myslím že ste si už stihli všimnúť že som tento týždeň bola dosť busy…vzhľadom na to že nepribudol žiaden nový post. Tak som práve tu a teraz aby som to malinko odčinila.

No najprv sa vám ale musím pochváliť. Takže tá dobrá správa je že už spomínené štátnice a angliny…presnejšie písomnú časť som UROBILA NA ´A´, ktoré som vôbec ale vôbec nečakala čiže som bola viac než príjemne prekvapená. Ja mám áčko, ja mám áčko…už len prežiť tie ústne a mám to =)

A samozrejme že sa za takýto výkon treba náležite odmeniť. Tak som sa teda vydala na nákup…na prvý krát som síce odišla jemne sklamaná a s prázdnymi rukami ale na ďalší pokus to vyšlo. A tak je moja peňaženka znovu o čosi ľahšia…no srdce mám na mieste. Fotky starších outfitov a skvelých úlovkov mám naplánované na víkend tak dúfam že sa mi podarí to dodržať…

Dnes som mala na sebe túto super sukňu. Mne sa strašne páčia tie farebné bodky… konečne je vonku už trocha krajšie a moje plány mi nezničilo to blbé doterajšie počasie. Ale vážne veď skoro celý týždeň som nosila rifle a tenisky (už som vám ukazovala svoje strieborné ´číny´??) alebo gumáky plus dáždnik (ako som si ho saomzrejme nezabudla…čo sa mi stalo prekvapivo iba raz)
Absolútne ma nebaví dažď…

No najlepšie na tom je že aj túto sukňu maminka vyhrabala v svojich veciach. Dobré nie?? Ako ona hovorí ..´my máme doma všetko!´Síce sa to niekedy vážne nezdá, no potom nájde niečo čím ma obsolútne odzbrojí =)



A narcis nesmie chýbať…veď dnes má svoj deň!!…a nie je zlé urobiť malý dobrý skutok a prispieť na onkológiu.





Na záver ešte jedna prudko kultúrno umelecká informácia. Dnes som bola na vernisáži výstavy umelcov naozaj svetového formátu. Vystavované su diela od týchto zvučných mien: PICASSO, MIRÓ, DALÍ. To sa len tak nevidí a musím uznať, že to bol obrovský zážitok.

Bolo to naozaj zaujímavé…a keď som pomyslela na to že to na čo sa práve pozerám kedysi vznikalo pod rukami tých umelcov, ktorí patria k abslútnej špičke…neskutočné!



Miró – tieto diela sa mi páčili asi najviac…také veselé farebné ako keby nakreslené voskovkami (no bola to litografia)..ale malo to NIEČO…to niečo ČO vás núti sa na ten obraz len tak pozerať a rozmýšľať nad tým že ´čo tým chcel básnik povedať??´


Séria od Dalího na tému Alica v krajine zázrakov…vďaka filmu momentálne veľmi aktuálna téma aj keď na jednom z obrazov som si všimla dátum okolo roku 1964…a Dalí naozaj nesklamal…na prvý pohľad nezmyselné veci mali niečo do seba…a opakovaný motív hmyzu bol naozaj úchvatný… no a ten jeho podpis už radšej ani nekomentujem….na každom obraze úplne iný no stále geniálny=)


No a Picasso bol tiež úplne skvelý…fotky jeho neuveriteľnej Carmen bohužiaľ nemám…ale bola to vážne sila =)

Čo na to hovoríte??

27 thoughts on “LITTLE BIT OF COLOURS…

  1. Ty puntíky jsou úžasný! A moc moc ti ta sukeň sluší, já bych v tom vypadala, jak v pytli;)
    Obrazy vypadají zajímavě, ale Picasso se mi nevím proč moc nelíbí:)

    Like

  2. Moc se mi líbí ty Dalího obrazy. Takovou výstavu bych ráda viděla.

    A ta sukně mě odrovnala! Perfektně ti padne, asi vypadáš jako tvoje maminka před lety, hádám :) skvělá sukně, je super pozorovat, jak se ty nadpasové kousky teď vrací!

    A nakonec velmi gratuluju k napůl zvládnutým státnicím! Jaktože umíš tak dobře anglicky? :)

    Like

  3. Ve čtvrtek jsem byla v Berlíně na Picassovi a pár obrazů od Miróa jsem taky viděla. :)
    Víc se mi od něj ale líbí grafiky a kresby, než malby (Picassovy).
    Ta výstava je na Slovensku? Jak dlouho potrvá?
    B.

    Like

  4. ta sukně nemá chybu!!!;)

    jsem na to také zvědavá, já vždycky musím vymyslet něco extra:D dneska jsem jen tak plácla, že bych si na stříbrno mohla obarvit i obočí:D

    Like

  5. Ahoj,ráda navštěvuju tvůj blog:)Máš neotřelou módu a naprosto miluju tvoji “Chanel” velkou kabelku z minulýho článku!Řekla bys mi prosím kdes ji sehnala?Dík moc a jen tak dál :)

    Like

  6. Strasne pekne by som vam vsetkym chcela podakovat…ani neviete ako ma velmi tesi kazdy jeden komentar…a pochvalu tejto (becca ma pravdu naozaj vyzera tak lentilkovo..mnam) samozrejme odovzdam…=)

    no a k vystave…ano je na slovensku konktretne na Budatinskom zamku a mozem ju len vrelo odporucit…anozaj nadhera=)

    a na koniec uz iba info ze moja oblubena maxi ´chanelka´ je F&F z Tesca =)

    Like

Napíš komentár