I LOVE MY SHEER BLOUSE…


Ahoy!! No čo ako víkendujete (to je dobrá otázka keď nám zostávajú už len posledné hodiny víkendu=)…tak teda ako ste víkendovali? Už sa neviem dočkať fotiek z pražského blog zrazu..som zvedavá ako veľmi ste si to užili=))

Aj ja som bola včera na jednom zraze. S blogerkami to síce nebolo ale stretla som sa so spolužiakmi zo základky. Takéto stretnutie väčšinou býva minimálne po 5 rokoch, ale nevadí my sme si ho urobli po 2 (pre niekoho aj po 3 pretože napr. ja som išla na strednú z osmičky) No ale musím povedať že sme si to užili. Aj keď neprišli všetci..ale to najlepšie sa dostavilo…viete ako=)

Dnes som si odskočila na taký menší nákup, saomzrejme že som neodišla na prázdno. Ukoristila som si 3 super veci (2 opasky a nohavice) a zaplatila som spolu 3 eurá (ťažká matematika…3 veci za 3e…koľo stál jeden kus??)



Dnes tu mám pre vás fotky štvrtkového outfitu. Viem že sa v poslednej dobe už opakujem ale keď ja som si tú bundičku naozaj obľúbila a takisto aj táto taška je skvelá…do školy ideálna =)

Mimochodom mamina mi našla ďalší skvelý kúsok zo svojej mladosti. Úžasné kvetované šaty. Treba ich trocha skrátiť a potom vám predvediem svoju vlastnú Garden Collection =)















A teraz by som chcela VÁM všetkým veeeľmi pekne poďakovať za to že tu vôbec chodíte. Ani si neviete predstaviť akú mám radosť zo stále stúpajúceho počtu návštev a milých komentárov. Naozaj vám strašne ďakujem. Je dobré vedieť že takto módou praštených je nás tu viac. Len tak ďalej=))




A na záver mám na vás takú malilinkatú prosbu. Ak ste čítali nejaký dobrý článok, videli nejaké video, obrázky alebo proste hocičo čo vás zaujalo o FAKE veciach…viete kabelky, topánky atď…bola by som vám veľmi vďačná keby ste mi poslali link alebo niečo k tejto téme…zaujíma ma všetko výroba, distribúcia, predaj, vplyv….idem robiť projekt do školy…tému sme si mali vybrať sami a mňa táto celkom zaujala. Som zvedavá ako to dopadne.

P.S : neviete niekto náhodou čo sa stalo s MyStrawberryCocktail???

Tak sa majte fajn….a ja dúfam že sa toto skutočne aprílové počasie konečne umúdri a bude krásne a veľmi teplo =)

26 thoughts on “I LOVE MY SHEER BLOUSE…

  1. Evičce jsem psala, má toho moc, tak na chvíli přestala, ale určitě nekončí :) Taky jsem se lekla!

    A teď k tobě. Jsi úžasná! Neobvykle krásná. Nádherné vlasy a elegantní styl. Tvůj blog se mezi mými oblíbenými v posledních dnech přesunul na první příčku.

    Like

  2. Já jenom nechápu, kde se to pokaždý fotíš? Vypadá to totiž jako kabinka v obchodě, ale řikám si, že přece nechodíš každej den do obchodu, ne ? :)

    Like

  3. Vůbec nevím co je s MyStrawberryCocktail, ale moc mě to mrzí, a hlavně překvapilo, měla jsem ji moc ráda.
    A teď k tobě:)! Ten outfit je nádherný, a vůbec se neomlouvej za stálé nošení jedné bundy, i já mám takovou svoji oblíbenou, a né jenom bundu:D!:)
    Jinak nádherná článek!.)
    PookeBoop

    Like

  4. Jo, jo, Evi mi taky chybí:) Ta kabelka je super, mám jí totiž taky vyhlídlou a k ní skoro jako dvojčata balerínky:) Ta blůzka ti moc sluší!:)

    Like

  5. Dakujem vam…

    a na upresnenie
    Luci: ano je to fotene v kabinke…uz sa ma na to pytala aj Foly…no tak je to tak ze ja byvam skoro dalo by sa povedat oproti OC…cize mam to tak 2-3 minuty z domu…a ja sa tam chodim skoro kazdy den len tak prejst…no a prislo mi ako najlepsia moznost fotit sa v kabinke pretoze doma mame sice na chodbe velke zrkadlo ale je tam aj vela inych veci..a takto mi pridu tie fotky take cistejsie..chapes ako to myslim..no ale akonahle najdem nejakeho fotografa tak by som rada mala nejake pekne fotky aj vonku ..alebo v nejakom zaujimavom prostredi..tak uvidime ako to dopadne…zatial si budeme musiet vystacit s tym co mame=)

    Suzie: vela fotiek? No asi to bude tym ze sa neviem rozhodnut ktora je najlepsia…tak ich dam radsej viac..viem sice ze menej je niekedy viac..tak uz sa to budem snazit trosku redukovat..ale ked ja nechcem aby ste o nieco prisli =))

    Margerie: Ano kabelka je F&F a nemozem si ju vynachvalit…a je pravda ze ked som ju kupovala tak som brala poslednu..isli rychlo na odbyt=)…ale neboj narazis este na lepsiu=)

    Este raz vam vsetkym dakujem…a dufam ze ked si MSC trochu odpocinie vrati sa v plnej sile a krase…uz teraz sa na nu tesim=)

    Like

  6. Chtěla jsem se zeptat na to, co Suzie..=D Opravdu přidáváš spoustu fotek, ale jsou krásné, takže vlastně proč ne, když takhle z toho máš dobrý pocit..=)

    Like

  7. krasna kabelka! ja se dneska jdu do FNF podivat, v praze jsou nejake slevy !pry!

    taky me mrzi ze uz neni MSC blog, snad se to nejak spravi……..

    Moc pekny ten TOP-super

    Like

  8. Děkuju, jsi milá :) no článek jsem psala včera, i když jsem ho uveřejnila dnes až a dneska už je u nás taky krásně :) Kabelka je z Marks and spencer. Původně stála 999,-, mám ji ze slev za 399,- (nechápu že je nikdo nechtěl!) a miluju ji. Ale byla tam už dlouho, půl roku a víc a včera jsem tam náhodou byla a už ji neměli .. tak kdoví .. zkus mrknout, jestli máš Marks and spencer poblíž :)

    Like

Napíš komentár