UN PEU D´INSPIRATION DE PARIS…


Voilá moje najnovšie ´úlovky´. Bola som obdarovaná týmto kúskom aktuálnej francúzskej tlače. A nedá mi to sa s vami nepodeliť. Kamarátka maminy mojej kamošky bola v Paríži. Je to trošku komplikované, ale to je nepodstatné. Hlavné je že sa tieto časáky dostali ku mne a ja som bola naozaj veľmi rada.

Mimochodom tie dva rozkošné zviratkové objekty sú mojé nové písacie potreby. Naozaj som nemohla odolať tej zlatej zebre a úžasnému krabovi =)

A do tretice vám už len musím predstaviť nový prírastok do mojej čoraz rýchlejšie sa rozrastajúcej zbierky lakov na nechty. Je to môj úplne prvý od značky S-he (ja si väčšinou kupujem také tie značka-neznačka. Hlavne že sa mi páči odtieň a cena je viac než priaznivá=) . Ale tento som tam nemohla nechať. Je to taká zvláštna farba, ktorú na fotke absolútne nevidno. Tmavofialová a takými odleskami…neviem ako to popísať. No ale stál ma iba 70 centov…

No a teraz sa už iba kochajte a vychutnávajte si ´umelecký zážitok´ módnych strán fr. magazínov

























Tak čo na to hovoríte? Ako sa vám to pozdáva…taká normálka, myslím. Viem že to nie je nič extra ale niektoré kúsky ma naozaj chytili za srdce. Našli ste aj vy ten váš vysnený??

No a tu už spomenutá ´zbierka´ nail-polish-ov. Musím sa priznať že ja som si nikdy nejako nelakovala nechty. Tento ´trend´ma chytil asi tak 3-4 mesiace dozadu keď som sa chcela dostať k populárnemu odtieňu JADE. Ten som ale u nás samozrejme niekde nenašla tak som zahájila túto lakovaciu éru lakom svetlo zeleným (3. zľava). A musím povedať že tento kamoškou nazvaný ´odtieň pleseň´ som si hneď zamilovala a odvtedy to ide so mnou dole vodou. Kade chodím tade kukám aká farba by sa mi ešte zišla…


No a momentálne mám na nechtoch práve tento nude odtieň. Nie som zástanca takýchto nevýrazných farieb. Mám rada výrazné farby, ktoré každého zaujmú na prvý pohľad ale musím povedať že s touto ´telovou´farbou vyzerajú nechty veľmi upravene a elegantne ( a keď sa začne lúpať nie je to tak veľmi vidno – čo je pre mňa dosť veľké plus pretože som schopná chodiť s nepekne vyzerajúcim napoly olúpaným lakom aj týždeň…lenivosť je sviňa, čo vám budem hovoriť)

14 thoughts on “UN PEU D´INSPIRATION DE PARIS…

  1. závidím tie časopisy, niektoré kúsky vyzerajú naozaj skvelo ;) ja mám lakov doma strašne veľa, ale používam z nich maximálne 5. a ten jade zháňam už dlhšie , ale u nás som ho eštte nikde nevidela…

    Like

  2. Ouu.. Ty botky v časopisech jsou víceméně všechny dokonalé.. Nude odstín mám nejraději ze všech možných barev laků. Naopak ty křiklavé nemusím. Ale když tobě sluší..;)

    Like

Napíš komentár