SAY HELLO TO MY MJ JACKET


Áno, je to úplne nečakané ale toto sako má meno Michael. Veď viete po kom =)Keď som videla Jacksona v This is it v tých rôznych Balmain sakách a bundičkách nemohla som. Bola ho proste škoda.Čo si budeme hovoriť.

Ja som to svoje kúpila v Tescu (dokonca limited edition F&F). Zaujalo ma hneď ako som ho prvýktát videla, ale 35eur mi prišlo príliš. Potom som naňho nejako zabudla a keď som prišla do Tesca za nejaký ten čas boli práve výpredaje. Ale samozrejme viete ako to chodí. Teda aspoň mne sa to stáva dosť často. Keď mám ničo vyhliadnuté a chcem si to kúpiť, prídem do obchodu a ako na potvoru buď to už vôbec nemajú alebo je práve moje číslo vypredané. No a nemusíte hádať dvakrát aby ste prišli na to že v tomto prípade to bolo to isté. Akože mali tam také čisla že 44 a vyššie. Bola som z toho celkom vytočná, ale prešlo to. Až raz ma mamina volá že musíme ísť na nákup. Nie že by sa mi bohvieako chcelo ale išla som. A to sme išli práve do Tesca. Povedala som si že keď už som tam tak aspoň omrknem čo majú nové v oblečení. A tam ma ČAKALO. Jedno jediné a k tomu všetkému moja veľkosť!! Neviete si predstaviť tú moju radosť…rýchlo som ho schmatla a bežala do kabínky. Sadlo ako uliate. Ja hovorím že to musel byť OSUD…a nesmie zabudnúť povedať že stálo iba 10eur.. No nekúp to!






A tu sú už spomínané alaalicavkrajinezázrakov topánočky. Ja mám z nich neskutočnú radosť. Ešte plánujem vymeniť šnúrky za saténové stužky a bude to dokonalé. Sú neskutočne pohodlné a keď ich mám na nohách hneď mám chuť tancovať =)










Ešte mám jednú takú technickú otázku. Poradí mi prosím niekto ako urobím aby som mala širšiu stránku(tú, do ktorej píšem..viete čo myslím) A ešte v akom programe alebo ako dám 2 (a viac) fotky do jednej. Vopred veľmi pekne ďakujem za nejaké zrozumiteľné návody a rady =)

Užívajte si prázdniny…a nenechajte sa obliať =)

21 thoughts on “SAY HELLO TO MY MJ JACKET

  1. Krasna!
    A chcem ti podakovat za tip na Tesco a F&F, dnes som to bola okuknut a bola som milo prekvapena. Nasla som taku uzasnu tasku ako zo Zary:-)) fakt pekne veci sa tam daju najst:-)

    Like

  2. pekne sacko:)
    boty sa mi pacia,ale keby neboli spicate tak by boli o 100%lepsie..

    a s tou stranokou choj na rozlozenie a daj ze vybrat novu sablonu a tam skusaj ze ktora je taka siroka

    Like

  3. myslím, že s Michaelem to byl opravdu osud:D:D prostě super! závidím a zároven ti přeju takový štěstí:) pravej MJ by na tebe byl jistě hrdej:)) no a samozřejmě na všech ostatních fotkách ti to taky nejvíc sluší! pořád se opakuju, ale ty jsi zkrátka kočka:* jsi taková hrozně zajímavá a roztomilá. prostě krásná! ty botičky jsou úúúúžasný!;)
    měj se fajn

    Like

  4. teda, sáčko i botky parádní :-) V F&F jsem poslední době jako ve vodě, jejich 34ky mi padnou jako ulité <3 koupila jsem si tam jedno pruhované námořnické sáčko, ale měli tam ještě jedno, takové do pasu,....obě dohromady, to by byla STRAŠNÁ pálka...doufám, že nikomu nebude, dostane se do slevy a já si ho koupím :D
    Taky mám tam odsud takovou vlající šortkovou sukni….*IN LOVE*

    Like

  5. dakujem vam velmi velmi pekne za vsetky mile slova na moju adresu…

    a musim povedat ze v tom Tescu maju naozaj pekne veci…

    Dommie: ako vidim tak sme rovnaka velkost=)…a aj ja mam uz vyhliadnute niektore kusky..tak dufam ze sa dockam zlavy =)

    Like

  6. Teda za 10 eur, to je fakt skvělá koupě! Taky po podobném pokukuji, ale všude jsem zatím viděla tak okolo 40 eur a to se mi za něj dávat nechce. Vážně máš štěstí, je perfektní! <3

    Like

  7. tohle je pro me jeden z nejhezcich modelu, co jsem na blozich ted za posledni dobu videla. vazne krasa, ach. sako dokonale, trenckot dokonaly, boty nemluve. a moc se mi libi barva dzin. jen je strasna skoda, ze nemas kvalitnejsi fotky, ale i tak jsem nadsena.)

    Like

  8. wow…Teru tak od teba som takuto pochvalu vazne necakala…strasne krasne ti dakujem…ani nevies ako si ma potesila..vazne..viem hovorime iba o ´handrach´ale ma to nieco do seba…no s tymi fotkami mas stopercentnu pravdu …snazim sa zohnat nejakeho ´fotografa´…ale zatial kde nic tu nic…a o zrkadlovke mozem tiez iba snivat…ale robim co mozem=) a este raz dakujem

    Like

  9. haha:), nemusis mi dekovat.)
    s tim fotografem to chapu, ja kdybych nemela tak hodneho a ochotneho pritele, tak nejspis ani nemam blog. a zrcadlovkou taky nefotim, takze to jsme dve. ale i tak me tvuj blog dostal, momentalne jeden z mych nejradostnejsich “objevu”:)

    Like

Napíš komentár