IT´S ALL ABOUT BAGS

Krásne sobotné ráno vám želám!! No čo ako sa máte?? Ja som sa konečne dožila víkendu…a teraz som už spokojná.

Tu je už spomínaný článok o kabelkách…No presnejšie povedané o tých najnovších. Toto sú prosím pekne tie, ktoré mi pribudli do šatníka tak v priebehu týždňa! (a pol…aby sa noepovedalo=) Je to normálne…ale keď sa tak nad tým teraz zamýšľam ja som si kúpila len dve…a to nie je také strašné…a keby ste vedeli tú úžasnú neuveriteľnú cenu tak ma ešte aj pochválite =)

Takže: kúsok číslo 1 – úžasná vybíjaná kabelka s ešte úžasnejším remienkom. Ale vážne… v poslednom čase sa mi strašne páčia takéto tie ala chanel retiazky. Ešte by som chcela aj takú ´skoro 2.55´ ale to zasa niekedy inokedy=)

Po druhé : malá crazy zvýrazňovačkovo ružová krabičkokabelka…tú som dostala od kamarátok na meniny…a musím povedať, že ma tým veľmi prekvapili a potešili. Už sa teším kedy ju vyvetrám =)

Numero 3 : electric blue maxipsaníčko…tie guličky na zapínaní sú rozkošné. Kúpila mi ho mamina a ja sa neviem dočkať vhodnej príležitosti aby som sa s ním mohla ukázať na verejnosti =)

Štvrtý kúsok : pochádza z maminej skrine…už som vám spomínala jej upratovanie, ktoré znamená obohacovanie mojej garderóby =) Ešte mi našla dalšie asi 4 minikabelky, ktoré som však ešte nestihla odfotiť…na ti sa môžte tešiť nabudúce =)

A nakoniec ´nákupná taška´.Budem ju používať normálne aj do školy. Veľmi ma zaujala tá potlač…tí ľudia sú vtipní a tie ružové detaily tomu dodávajú ten správny šmrnc.

Táák…čo hovoríte??

Mimochodom včera som absolvovala také menšie nákupy s kamoškou…a samozjrejmy, že to by som nebola ja keby som neodišla naprázdno. Chcela som si kúpiť ten populárny Jade lak….ale bohužiaľ u nás nie je k mání…tak som odišla s odtieňom Nude, ktorý sa mi veľmi pozdáva ( a tá cena! 95centov v Dm…bol to nejaký výpredaj limitovanej edície od essence) . A taktiež som si kúpila úplne úžasné topánky. To bolo láska na prvý pohľad (poznáte to?? tak nekupujem najradšej ) Mne prídu také cirkusové (neviem či som si to len nevymyslela ale príde mi že také nosia artisti v kreslených rozprávkach=) alebo ako Alica v krajine zázrakov a to sa mi na nich strašne páči. Lenže ocino išiel niekde preč aj s foťák čiže fotky budú nabudúce =)

Užívajte si víkend =)

Vaša momentálne-triediaca-jarné-topánky-a-oblečenie Reb

13 thoughts on “IT´S ALL ABOUT BAGS

  1. Všechny jsou skvělá a tu psoeldní bych asi taky potřebovala na nákupy a dny ve škole, kdy je hodně učení :) JInak obrázek na ní je báječný :))

    Like

  2. Taky jsem si v sobotu koupila menší kabelku s chanel řetízkem! :) Je vidět, že prostě víme, co je in :D Ta růžová je taky super, sama jsem nad ní uvažovala, nakonec jsem si ale řekla, že bych tuhle barvu nevyužila. No a ta modrá je úplně nejlepší!!! Tu ti vážně závidím (v dobrém slova smyslu), je skvělá!!! A těším se na boty :)

    Like

Napíš komentár