DOTTED LEGS! IS THAT NORMAL???


Bongiorno!! Ako žijete?? Dúfam, že lepšie ako ja…aj keď teraz sa mám už aj ja fajn. Tento týždeň bol pre mňa úlpne brutálny…strašné niečo. Človek nemá na nič čas, musí robiť miliónpäťstotisíc vecí do školy, mimo školy a neviem kde všade.

tento týždeň v skratke:
– celoživotný výkon: 1 z písomky z dejepisu (z duše neznášam ten predmet =)
– kúpila som si dve úplne úžasné kabelky (no jedna je kabelka, druhá skôr taška-inak v poslednom čase sa mi začínajú dosť nápadne hromadiť kusy tohto druhu..mám nachystaný samostatný článok)
– absolvovala som sedenie s psychologičkou (školskou….ešte nie som nejako šiši nebojte, išlo o osobnú profesijnú orientáciu…minulý týždeň sme robili testy a teraz sme dostali výsledky)
– vytvorila som super plagát na franinu

ale

– pritrafila sa dosť nelichotivá známka z francúzskej matiky…stane sa =)
– včera son schytala DEFEKT na mojom milovanom bicykli (už som vám ho predstavila?? ak nie tešte sa) Normálne si idem do školy…a zrazu…nechápem
.
.
.

a ešte je toho celkom dosť len ma nejako prešla chuť to tu všetko vypisovať =)

ale späť k dnešnému outfitu. Som strašne šťastná že už je konečne tak krásne telo a slnečno. V stredu som mala prvýkrát obuté balerínky, čo je už oficiálny symbol toho že jar už definitívne dorazila (a nejakým ochladením ma láskavo nestrašte=)










Mimochodom dotted tights mám po maminke. Minule si upratovala skriňu a keby ste videli tie poklady! Napr. jedna tška siloniek- a to takých že kvetované, vzorované, úplne rôznofarebné, bodkované- nie sú to také ako majú všetci (aj keď u nás som ešte nikoho v takých nevidela) ale preto sa mi páčia..a veľmi…a ešte veľa iných zaujímavých vecí, ktoré sa tu určite niekedy objavia =)









A musím povedať, že sa snažím pravidelne dokumentovať svoje outfity…a fotky sa mi pomaličky hromadia..môžte sa tešiť na nové a nové články…akonáhla budem mať čas som tu ako na koni…

Majte sa krásne…a užívajte si slnečné lúče kým sa dá =)

14 thoughts on “DOTTED LEGS! IS THAT NORMAL???

  1. vypadáš NÁDHERNĚ! dnešní outfit se mi šíleně moc líbí…opravdu se máš, že jsi u maminky našla takové poklady….moje mamka měla tolik super věcí, který by se teď daly nosit! a všechny už je dávno vyřadila:/ achjo:(
    balerínky jsou krásný;) všechno je to krásný!
    a můžu se zeptat, co jste vyřešili s tou psycholožkou? co budeš dělat dál?;)

    Like

  2. Hezký outfitek..:)..strašně se mi líbí ten pásek ale asi bych ho spíš skombinovala s něčím jiným…ale to je jen můj názor..:)..i tak moc ti to sluší kráska…:)

    Like

  3. Co jsem viděla na fotkách, tak mamka měla taky skvělý oblečení, ale všechno vyřazeno. To je to, jak přišla nová moda a ted se zase vrací to staré. Jinak se mi líbí ten tvůj kabátek, nebo jak to mám správně nazvat :)

    Like

  4. Punčošky jsou skvělé, ja vlastním jen tu bodkovanu klasiku. Ale i tak ve mě evokují cosi francouzky-retro-rozmarného. A tak když si je vezmu, nezbytně si červením rty:).

    Like

Napíš komentár