SHE´S JUST PUT HER LIPSTICK ON…


Zdravím! Už ste myslím stihli zaregistrovať že poctivý každodenne-pridávajúci-článok blogger zo mňa nebude ( čo vôbec zo mňa bude??) Ale mne to bolo jasné hneď od začiatku. Kde ´the hell ´všetci beriete čas na pridávanie postov?? No ale myslím si, že môžem byť spokojná ak sa mi podarí pridať tak 3 (až 4 -čo by bol už iný luxus) krát do týždňa. Je mi jasné že dosť veľkú časť v tom zohráva moja lenivosť (ale veď ja v podstate NIE som lenivá!!), no vaše články si prejdem dennodenne (debilné slovo…a píše sa to spolu?) =)




Ale o tomto som nechcela. Musím povedať že dnes mám mimoriadne dobrú náladu. Neviem čím to je. Možno tým že vonku je už konečne zasa pekne, slnečno a TEPLO…a možno aj tým že som dnes mala celkom pohodový deň a s kamoškou sme konečne zahájili sezónu posedkávania na námestí (viete aká to je sradna len tak sedieť, pozorovať okoloidúcich, vyhrievať sa na slniečku, klábosiť….ale o tom zasa niekedy inokedy=) Potom som ešte pobehala mesto…čím som sa presvedčila o tom, čo som už vedela aj predtým, a to že nikde nič (vhodné…čiže normálne!!)nemajú (čo svedčí o tom, ako hovrí moja mamina, že nič nepotrebujem -ale to nie je z ďaleka pravda!:)






A viete čo ešte?? Zistila som že jedna moja kamoška objavila môj blog (zdravím ťa Lucka =) Ja som to totiž nikomu nepovedala. A bolo dosť divné zistiť že niekto koho poznám si číta tieto moje žvásty =) Ale zároveň musím povedať že som konečne našla niekoho módou tak šľahnutého ako je (alebo aspoň dúfam) Nechcite vidieť tie naše nekonečné facebook-ove diskusie.. =) Takže týmto ti chcem aj povedať jedno merci Lucka…a dúfam že ešte predtým ako odídeš za veľkú mláku stihneme uskutočniť aspoň jeden výdatný shopping=)













Majte sa krásne…poriadne si užite víkend a ešte aj dnešný večer…ja bežím ku kamoške na kolaudáciu..adios=)

Tak a nakoniec vám iba posielam jednú veľkú červenú pusu =*

17 thoughts on “SHE´S JUST PUT HER LIPSTICK ON…

  1. super ta rtěnka..sluší ti víc než mě..:D..náhodou je tady docela málo lidí co by přidávaly posty podstivě každý den.každý někdy nemá čas…:)…jinak krásná..

    Like

  2. díky za komentář
    ten lak je od gabrielli salvete a je to jarní kolekce mini laků
    výborný fotky, skvělej šátek a ta rudá rtěnka moc sluší
    PEACE

    europevintage.blogspot.com

    Like

  3. Jeej Rebeka aká zlatá :) červený rúž ti pristane a 5 fotka je úplne perfektná!!! :)

    Milé!:) No my dve sa vždy proste máme o čom baviť.:) A som strašne rada, že som našla tvoj blog, lebo sa mám s kým porozprávať o tom čo ma zaujíma :) No šlahnuté sa našli :D A dáky shopping určite dáme veď to treba vždy :D

    Lucia

    Like

  4. strasne vam dakujem za tych par teplych slov na moju adresu =)

    sissinka: neviem ci ti velmi pomozem…je to ruz od avonu..nasla som jednu staru mamininu vzorku cize ani netusim ci sa este vyraba =)

    Like

  5. jeeej…vy ste ma vazne strasne potesili…obrovitansky vam dakujem =)…a inac a propos ten ruz…nebola som si nim zo zaciatku velmi ista…ale mne sa pacil…a uz som ho mala asi 4x a musim povedat ze sa v nom citim skvele…cize dakujem za pochvalu a aj povzbudenie =)

    Like

Napíš komentár