I WAS IN THE BANK…AND I´VE FALLEN IN LOVE

Nechcite aby som sa vám tu rozpisovala o tom nadpise! So školou sme boli v piatok v Dexia banke na prednáške… Tak som pekne nahodila košieľku, obľúbené letuškovské sačko a ide sa=) Najprv tam rozprával marketingový riaditeľ…no ale keby ste ho videli !! Je to belgičan, ktorý bol 2 roky v Turecku a neviem čo ešte….a bol celý natešený, že sa môže konečne na Slovensku s niekym normálne porozprávať po francúzsky. Veď sme predsa ´vysoko inteligentní študenti elitnej školy´ =)No a ja o ňom od vtedy rozprávam =). Normálne som sa zaľúbila =)No ale keď on bol proste strašne milý, sympatický, charizmatický, vtipný, inteligentý, pekný….. A nechcite počuť ódy o tom ako som sa s ním bavila…normálne kamoška ma už začína biť keď o ňom začnem rozprávať=)) Áaaaach nechajte ma snívať ďalej….







Mimochodom inak sa mám celkom fajn…až na to že tento týždeň v škole je dosť brutálny…no čo musíme to prežiť =)

Ja si idem teda kuknúť tu matiku, chémiu, franinu, dejepis……

Vaša zamilovaná Reb….ááách Stííív =)

11 thoughts on “I WAS IN THE BANK…AND I´VE FALLEN IN LOVE

  1. jeeejda..tak takto si sa nam praskla to francuza:)
    mi sme tiez raz mali prednasku o drogach a bol tam jeden velmi chraizmaticky chlapik,ale zASE nebola som z neho az tak paf!

    tvoje letuskovske sako je uzasne:)

    Like

  2. MOC ti to sluší kočko:)
    téééda, tak že by nová láska?:D nee, já tyhle platonický pobláznění moc dobře znám:) aspoň je si o čem povídat..:) a snít:)
    a ať ti to jde všechno v tý škole!!!

    Like

Napíš komentár