LET ME INTRODUCE YOU MY FURRY VEST

Teplota stále klesá…To je neskutočné! Včera som bola odprevadiť spolužiakov na autobus a trochu sme sa zakecali. Veď to poznáte. Na tom by nebolo nič zvláštne keby sme sa neboli posadili (všímate použitie predminulého času?? =)a nemali výhľad na neviem-ako-to-opísať-digitálnu-vec-čo-ukazuje-čas-dátum-a-TEPLOTU . Keď som na vlastné oči videla ako tie čísla klesajú 0…-1…-2… bola mi ešte väčšia zima. Ešte že som mala pod kabátom svoju prítulnú vestičku (ale že by nejako extra hriala sa nedá povedať )Tak som sa trošku vymrazila – (pocitová teplota bola okolo mínus 20) a s drkotajúcimi zubami som si išla domov uvariť čaj =). Naozaj veľmi zmyslupná story, nezdá sa vám?…vidím že raz zo mňa niečo bude =)







Et voilá! Kúpila som si bagandže. Zoznámte sa. Nie je to tá najsexi obuv na svete, ale nechodíme predsa každý deň v ihličkách !

A ešte jedna novinka na záver. Pokazila sa nám umývačka…práve s ocinom vyberáme na nete novú. O zábavu máme postarané=)

Majte sa krásne. Užite si víkend! Ja ho mám v pláne stráviť učením =( …asi si budem musieť podľa vzoru cookies urobiť motivačný nápis UČIŤ SA =)

A tak…

Vaša Reb

11 thoughts on “LET ME INTRODUCE YOU MY FURRY VEST

  1. Škoda, že tyhle vesty sluší jen takovým štíhlým lidem jako jsi ty =)líbí se mi, ale ty boty se mi líbí víc, ty jsou prvotřídní – úplně vidím ten outfit v nich – dlouhé štíhlé nohy v legínách, oversized triko nebo svetřík…ach =)

    Like

  2. jéééé tobě to sluší:) počasí mě ale taky štve:/ už aby bylo teplo, nemůžu se dočkat:) no dneska ale v Praze aspon celej den svítí sluníčko, když už nic jinýho:)
    boty jsou krásný! odkud? fakt super:)
    jo a mimochodem máš skvělej foťák:)
    hezkou neděli:)

    Like

  3. strasne vam vsetkym dakujem…radost citat taketo komentare=)

    Loony : ale slusi vsetkym=)a taky outfit mam presne na mysli

    PokeBoop : dakujem a o tej zime mi ani nehovor..dnes bolo u nas rano -10 brr=)

    MSC : Dakujem…boty su s NY za smiesnu cenu…a ten fotak nie je nejako extra skvely…najviac sa mi paci asi iba ta nalepka=)

    cookies : to vazne?? no vidis…mame rovnaky SKVELY vkus =) a inac ten obchod co hovoris ani nepoznam…idem vyguglit=)

    Veronica : dakujem…ano tak to je fakt…asi vo vsetkom bude zima..cize je v podstate jedno co si oblecieme=)

    Lole : aj mne sa lubi uplne najviac ta masla =)

    Like

Napíš komentár