IS IT SPRING YET??

Aj u vás sa už zjarnieva??? Pretože tu u nás už aj celkom áno. Je to asi tretí deň čo tu svieti slnko a je okolo 10-13 stupňov!!!! No krása proste….presne na toto som čakala. Konečne som mohla vyvetrať svoju novú ´koženú´ bundičku (a miestami mi aj v nej bolo až príliš teplo) nahodiť slnečné okuliare…

Som vážne rada že nám to takto pekne vyšlo na prázdniny.(áno tento týždeň nemusím do školy…yes!!!)

Už som chcela napísať aj skôr ale akosi nebolo času…však to poznáte =)

K tomu všetkému sme minulý týždeň začali prerábať kúpeľňu so záchodom. Takže si to môžte predstaviť: všade bordel, prach….k tomu všetkému ten lahodný zvuk vŕtačky a iných pekelných strojov…Ale je to už chvalabohu úspešne za nami a musím konštatovať že aj to chodenie na záchod a sprchovanie vo vedľajšom vchode(keď musíš, tak musíš) stálo za to!!

Dokonca ma to aj dostatočne obohatilo…mala som čestnú funkciu držiaka vysávača pri vŕtaní, asistovala som pri montovaní sprchového kútu,premeriavala a projektovala som poličky…som proste šikula=)

V utorok sme sa ešte v rámci prestavby vybrali do Ikei (viem,že to je nesklonné ale ja to odjakživa skloňujem=) Do Ostravy do Avionu, kde sme chceli dokúpiť ešte nejaké doplnky a tak…ja som si tam kúpila jedno super zrkadlo a vyhliadla novú posteľ….mám veľmi rada ten obchod…obzerať rôzne doplnky a iné kraviny by som mohla donekonečne=)

Samozrejme, že sme s maminou pobehali aj obchody…no v podstate nič ma tam nejako nezaujalo (a ak aj hej tak to dosť výrazne prekračovalo moje finančné možnosti…mala som so sebou asi 500kč =)) Od HM som očakávala o dosť viac (ja naivná som si myslela, že tam ešte budú nejaké zľavy…a z kolekcie Rykiel tam mali tiež až jednu vec – a to tú plátenú tašku…o nej som uvažovala ale nakoniec som je tam nechala..stále síce len 99kč ale prišla mi taká obyčajská…a ako povedala mamina ja mám tašiek že až…čo nie je môj názor, ale čo už=)

Nakoniec som bola úspešná v Tally Weijl (prečo ten obchod nie je u nás??) kde som si pořídila za skvelú cenu pár červených lesklých baleríniek a dva opasky: jeden červený ´krokodíli´ s mašličkou a druhý široký hnedý s veľa prackami.





















A čo vy? Tiež už vyťahujete jarný šatník a vetráte kúsky z novej kolekcie??

10 thoughts on “IS IT SPRING YET??

  1. Ja už sa tiež teším na jar, už to aj tu u nás vyzerá tak jarno, no obávam sa, že sa má zasa ochladiť, čo sa mi vôbec nepáči. Ale na druhej strane mi to vyhovuje(teoreticky), lebo nemám ešte jarnú bundu/kabát a akosi naň nemám peniaze…
    Na fotkách ti to moc pristane, páči sa mi bunda a topánočky.

    Like

  2. koukám, že to máš nějaký náročný…nás asi čeká předělání koupelny a záchodu v létě:/ fakt se těším…:( ale aspoň jsi mohla vybírat nové doplňky a tak..
    Ikeu mám taky moc ráda:) jinak se mi moc líbí tvůj outfit! odkud máš tu bundičku??:) to,co sis koupila, je taky super – zvlášť balerínky a ten druhej pásek:) a jinak jarní šatník vytahuju, ale myslím si, že se počasí zase trochu zkazí….přece jenom je pořád zima… a z nových kolekcí jsem toho zatím moc neviděla, každopádně ta pro HM (myslím SR) se mi moc nelíbí….
    měj se hezky:)

    Like

  3. já IKEU miluju!!!je to ráj….není tam jen skvělej nabytek a dokonaly doplnky…je tam i vynikajici jiidlo!zbožnuju zdejší lososovy “řízečky”..dezerty…a sendviče s krevetama!!ach..
    moc se mi líbí tvuj leopardi svetrik..

    Like

  4. Krasne vecicky jsi si poridila. Tally weijl je pro me nejlepsi obchod a nikdy z neho neodejdu s prazdnou:)

    Ten pasek uz sem si tam nekolikrat prohlizela ale nikdy nekoupila:) A balerinky jsou uzsne:)

    Like

  5. Ta bundička je skvělá! A máš pěkný brýle ;)

    Hele v teniskách se mi chodí dobře, už není taková zima, takže v pohodě. Jestli scháníš barevné květované tenisky, tak jedny jsem viděla právě v H&M právě, jinak nevím..

    Nebo můžeš zkusit Tesco, jestli máš někde poblíž, koupit si tam bílé tenisky za 150 Kč(u vás nejspíš 5 euro) a zkusit si je nějak namalovat sama ;)

    Like

Napíš komentár