NEW IN MY CLOSET…

Tak sa konečne znova ozývam. Posledné dni som toho mala celkom dosť. Chodili sme lyžovať (inak včera som si konečne objednala snowboard, tak sa teším až dorazí – dúfam že v pondelok alebo utorok) a ešte som musela napísať dva projekty a esej do školy (na tie sa chystám už od začiatku prázdnin. Pôvodne som to mala naplánované že to urobím už minulý týždeň…no plány trošku zlyhali… Povie mi niekto prečo ja musím robiť všetko na posledú chvíľu?? )… a veľa iných dôležitých vecí…však to poznáte=)
Ale o tom som nechcela. Na nakupovanie sa predsa nájde čas vždy, a tak môj pôvodný zámer bol predstaviť vám svoje nové prírastky v šatníku (teda aspoň ich časť, pretože sa mi vybila baterka vo foťáku…stáva sa to aj vám, že sa vám vybije baterka v tej najnevhodnejšej chvíli??)
Takže tu to máte :


Moje nové čižmičky. To bola láska na prvý pohľad. A ešte k tomu boli v zľave!!! No nekúp to =)Sú to moje prvé čižmy všeobecne na podpätku . Už sa teším keď bude sucho, aby som v nich mohla vyraziť do ulíc.


Volánové kvetované šaty. Mám rada všetko volánové, takže z nich mám veľkú radosť.


Polopriesvitný top s mašličkou. Ten som dostala ešte od Ježiška a mám ho rada(nečakané) Viď vyššie moja láska k volánom .


Sivé mikinominišaty (juchú vymyslela som nový pojem!) . Na vešiaku vyzerajú hrozne, ale keď vám ich niekedy ukážem oblečené budete sa čudovať. Tak vyzerajú dosť dobre.. A su strašne pohodlné. Moja nová láska =)


Chlpatá vesta. Veľmi príjemná na dotyk. Už mi došlo prečo ma všetci keď ju mám oblečenú hladkajú =))

Zopár mašličiek do vlasov. Spomínala som už moju mašličkovú úchylku?? Milujem mašle na akýkoľvek spôsob a na čomkoľvek. Toto je iba malá ukážka (a mám v pláne také menšie DIY tak sa tešte!!)


Legíny s perfektným geometrickým (neviem ako to inak nazvať) vzorom.


Tento sweet náramok som dostala na Vianoce od kamarátky. A je proste úžasný. Farby sú oveľa výraznejšie, také pestré .Foto dosť skresľuje.


Zopár tylových ruží. Je to brošňa a sponky v jednom. A keď pripnem na sako viac naraz vyzerajú super.

A ešte flitrový opasok. Výborne oživí jednoduchý outfit.

A na záver sa môžte pokochať príšerkami, ktoré som vytvorila spolu s mladším bratom. Mali sme taký menší krúžok šikovných rúk=)

Tak to je na dnes všetko a ja si idem užívať posledné chvíle prázdnin. V pondelok znova začína ten školský kolotoč. Ale budem sa snažiť nájsť si na vás čas…Tak sa môžte tešiť (dúfam že aj na outfitové príspevky)
Vaša Reb

8 thoughts on “NEW IN MY CLOSET…

  1. Tak popořadě – boty úžasné, průsvitné volánkové triko ještě lepší! Můžu vědět, odkud je?:) A nakonec, miluju takový kravinky jako jsou ty příšerky. Hrozně se mi líbí, mohla by jsi třeba ukázat jak se vyrábí! Nebo mi to alespon napsat :D

    Like

  2. páni! No kdybych měla psát vše co mě napadá tak by to bylo velmi dlouhé takže strušne. Aji já miluji mašle a čelenky+v poslední době brože :). Boty mají krásnou barvu a ještě lepší podpatky. Svetr,legíny a top s mašlí jsou taky přenádherné achhh!

    Like

Napíš komentár